Spørgsmål & Svar


Hvornår bliver beløbet opkrævet?
Beløbet bliver først opkrævet, når din varer er afsendt.

Hvor meget udgør leveringsomkostningerne?
Leveringsomkostningerne er forskellige i forhold til om du vælger GLS eller Post Danmark. Levering til Pakke Shops med GLS koster DKK 25 erhvervsadresser koster DKK 25. Med omdeling med Post Danmark koster DKK 45 uden omdeling koster DKK 35. Internationale adresser koster € 10.

Kan I give mig flere informationer om en vare?
Vi forsøger at skrive så mange oplysninger om vores varer som muligt – eksempelvis størrelse, farve og materiale. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på support@modstrom.com – husk at oplyse varenavnet på den vare, som du ønsker information om. Så skal vi gøre vores bedste for at besvare på dine spørgsmål.

Hvordan returnerer jeg en vare?
Er du ikke tilfreds med din vare, kan du nemt returnere den igen inden for 90 dage. Du skal blot udfylde den vedlagte returseddel og vedlægge den i din returpakke. Husk at brug den vedlagte returlabel som porto, når du sender pakken retur. Læs mere under punktet returnering.

Hvad gør jeg, hvis jeg har modtaget en vare med fejl?
Hvis du har opdaget en fejl på din vare, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Når du sender en reklamation ind, skal du vedlægge din faktura samt en beskrivelse af fejlen. Vi kontakter dig, når vi har behandlet reklamationen. Hvis du har opdaget en fejl på din vare, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Når du sender en reklamation ind, skal du vedlægge din faktura samt en beskrivelse af fejlen. Vi kontakter dig, når vi har behandlet reklamationen.

Hvordan kontakter jeg jer?
Den nemmeste måde at kontakte os på, er ved at sende en e-mail til support@modstrom.com. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. Du kan også ringe til vores kundeservice på tlf. +45 9632 4297 på alle hverdage mellem 8.30-15.30. Du kan også chatte live med os via webshoppen.

Har I fysiske butikker?
Ja, Modström har to fysiske butikker, hvor du kan prøve, bytte og returnere vare fra webshoppen. Du finder Modströms Concept Stores i Aalborg og Kolding.

Kan jeg tilmelde / afmelde mig nyhedsbrevet?
Ja, du kan altid tilmelde og afmelde dig Modströms nyhedsbrev.