Retunering


Send dine returvarer til

Modström Webshop
Returservice
Hammerholmen 9 S
2650 Hvidovre
Danmark

Sender du varer retur og ønsker at få pengene tilbage, får du dine penge refunderet inden for 30 dage på det kort du har gennemført købet med.
Du kan også bytte dine varer eller få pengene retur i vores fysiske koncept butikker (ikke Shop in Shop) - du skal bare medbringe din faktura.

30 dages fuld fortrydelsesret
En handel er først afsluttet, når du har set og godkendt dine varer. Derfor har du fuld fortrydelsesret i 30 dage efter, at du har modtaget din pakke. Vi kræver blot, at varerne ikke har været brugt, du har naturligvis lejlighed til at prøve dem først, men du skal sørge for, at varens mærker forbliver på tøjet - præcis som når, du prøver tøj i en fysisk butik.

Returnering af vare
Ombytning - Hvis du sender en vare retur, fordi du ønsker at ombytte den med en tilsvarende vare i en anden farve eller størrelse, skal du udfylde den vedlagte returseddel. Vi pålægger ikke et nyt fragtgebyr, når den nye vare sendes til dig. Husk at bruge den vedlagte returlabel når du returnerer pakken. Vær opmærksom på at det vedlagte returlabel skal benyttes ved samme transportør som du har modtaget pakken med. Send ikke varer retur pr. efterkrav.

Pengene retur
Hvis du ønsker at få pengene tilbage for en vare, skal du udfylde den vedlagte returseddel. Husk at bruge den vedlagte returlabel som fragt, vi vil herefter fratrække DKK 50 i fragtomkostninger fra dét beløb, vi tilbagefører til din konto indenfor 30 dage. (Vi gør opmærksom på at der ikke er returlabel med hvis du bestiller med GLS Erhverv.) Vær opmærksom på at det vedlagte returlabel skal benyttes ved samme transportør som du har modtaget pakken med. Er det os, der har sendt en forkert vare, godtgør vi naturligvis returfragten.